partneri kedvezmény

referenciak.com

MAÉP kuponnal 6 hónap ingyenes hozzáférés az extra csomaghoz

[EXTRA] csomag most 6 hónapra ingyen!

A referenciak.com és MAÉP magazin együttműködésének köszönhetően 2019. március 31-ig felhasználhatod az alábbi 100% kedvezményre jogosító kupont:
MAEP-6M-EXT
A kupon felhasználásával ingyenesen hozzáférhetsz az [extra] csomag szolgáltatásaihoz 6 hónapig, azt követően pedig az alapcsomag szolgáltatásait továbbra is ingyenesen használhatod.

miért érdemes használni?

A referenciak.com a vállalkozásod üzleti profiljának, referenciáinak és tevékenységének bemutatására szolgáló online platform és adatbázis. Segítünk, hogy minél több potenciális megrendelő találjon meg, hiszen a beszerzők többsége is online, független forrásokra támaszkodva keresi a potenciális beszállítókat.


Az üzleti világ képviselői döntő részben már online felületekről informálódnak: a B2B beszerzők több mint 90%-a internetes keresést alkalmaz a beszállítók kiválasztásánál.

A cég honlapján és közösségi média felületein túl egyéb információ forrásokat is vizsgálnak a beszerzők, sokszor a referenciák és vélemények felkutatásával kezdik meg a keresést.

A keresés több mint 70%-a nem az adott márkára vonatkozóan indul, hanem „generikusan”, vagyis a márkától függetlenül, adott terület szakmai tartalmaira fókuszálva.

mire és hogyan használhatom?

A referenciak.com egy B2B üzleti platform és tartalommarketing eszközként is szolgál, hiszen referenciák, esettanulmányok és egyéb hírek generálhatók, valamint oszthatók meg a segítségével.

mutasd meg mire vagy büszke - mutasd meg a céged tevékeységét, képességeit a refenciákon és az üzletfelek számára informatív vállalati profilokon keresztül
esettanulmányok, kapcsolódó tartalmak - készíts a referenciát bemutató esettanulmányt, csatolj különböző tartalmakat (képek, youtube videók)
üzletszerzés, lead generálás - támogasd az értékesítési/beszerzési tevékenységet, a rendszeren keresztül keress új üzleti partnereket, kérj vagy adj ajánlatokat
tartalommarketing és közösségi média - generálj további tartalmakat és osszd meg azokat a vállalkozás közösségi média felületein is

lépésről lépésre

  • regisztráció
  • cégprofilok
  • referenciák
  • partner kereséselőfizetési lehetőségek

alap
ingyenes!
cégprofil
1 db
referencia
2 db
social media
/
youtube
képfeltöltés
hír publikálás
esettanulmány
ajánlati funkciók
egyéb funkciók
kedvezmények
extra
20.000 Ft/év
cégprofil
1 db
referencia
5 db
social media
/
youtube
5 db
képfeltöltés
15 db
hír publikálás
2 db/hó
esettanulmány
ajánlati funkciók
egyéb funkciók
kedvezmények
prémium
50.000 Ft/év
cégprofil
3 db
referencia
60 db
social media
/
youtube
300 db
képfeltöltés
300 db
hír publikálás
5 db/hó
esettanulmány
ajánlati funkciók
egyéb funkciók
kedvezmények